Volám sa Katarína Tokovicsová, som umelecká cukrárka, absolventka akreditovanej cukrárskej školy. Cukrárskemu umeniu sa venujem približne 1O rokov, absolvovala som viac ako 2O profesionálnych cukrárskych kurzov s rôznymi zahraničnými lektormi. Pred 4 rokmi som sa stala lektorkou a vediem rôzne cukrárske kurzy na pečenie, zdobenie a modelovanie cukrových kvetov, kvetov z čokolády, krému a podobne. Získala som viacero ocenení na medzinárodných súťažiach, ktoré si veľmi cením.
Medzi moje najväčšie úspechy patrí zlatá medaila za modelovanie cukrových kvetov vo Viedni, vtedy získala aj hodnotenie „Best in Class“ ako najlepšia súťažiaca zo všetkých účastníkov, taktiež som získala striebornú medailu v Nemecku vo Friedrichshafen a vo Wels v Rakúsku, to všetko v kategórii modelovanie cukrových kvetov.
V súťaži o najkrajšiu svadobnú tortu som získala striebornú medailu na celosvetovej súťaži v Anglicku, taktiež vo Wels a bronzové medaile som si priniesla z Viedne a z Friedrichsahafenu.
A prečo som sa stala cukrárkou? Lebo zbožňujem sladké. Sladké si veľmi rada vychutnávam, ale keďže mám veľmi fajnový jazýček, musia to byť naozaj delikatesy. Z tých najlepších surovín, poctivo pripravené a s láskou upečené a oku lahodiace.
Vyčarujte si v pohodlí domova skutočné delikatesy s chuťou Francúzska. On-line kurz pečenia francúzskych dezertov Choux a Eclairs je tu pre Vás.
28.-29.05.2022 GALANTA
31.07.- 01.08.2022 GALANTA
24.-25.09.2022 GALANTA
Najnovší trend v cukrárskom umení – francúzske dezerty, ktoré nielen luxusne vyzerajú ale aj božsky chutia. Každý/á účastník/čka si odnesie domov upečené dezerty a certifikát.
23.04.2022 GALANTA „Kvetinová víla“
24.04.2022 GALANTA „Špachtľované kvety“
04.06.2022 GALANTA „Kvetinová víla“
05.06.2022 GALANTA „Špachtľované kvety“
21.05.2022 GALANTA
19.06.2022 GALANTA
Najnovší trend v cukrárskom umení – francúzske dezerty, ktoré nielen luxusne vyzerajú ale aj božsky chutia. Každý/á účastník/čka si odnesie domov upečené dezerty a certifikát.
15.05.2022 GALANTA
22.05.2022 GALANTA
Praktický kurz výroby čokoládových praliniek
nový termín už čoskoro
Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živým kvetom
nový termín už čoskoro
Kurz modelovania cukrovej slnečnice a hortenzie
nový termín už čoskoro
Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živým kvetom
18.09.2022 Galanta
Trendy makrónky na oslavy, svadby či len tak pre chuť – naučte sa zdolať túto výzvu a stante sa kráľovnou makróniek
23.10.2022 GALANTA
Kurz je zameraný na techniku zdobenia tort ale aj cupcakes pomocou cukrárskych špičiek. Na kurze sa naučíte variť krém na maslové kvety, dostanete recept na krém, no predovšetkým budete trénovať zdobenie technikou krémových kvetov. Je to 100% praktický kurz. Naučíte sa robiť rôzne druhy kvetov…
Nový termín už čoskoro !
Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živej predlohe a podľa druhu kvetu aj „rôzne techniky drôtikovania“. Každá účastníčka (samozrejme aj každý účastník) si domov…
Nový termín už čoskoro !
Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živým kvetom
Nový termín už čoskoro !
Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živým kvetom
Nový termín už čoskoro !
Súkromný termín
Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živej predlohe a podľa druhu kvetu aj „rôzne techniky drôtikovania“. Každá účastníčka (samozrejme aj každý účastník) si domov…
Nový termín už čoskoro !
Nový termín už čoskoro !
Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živej predlohe a podľa druhu kvetu aj „rôzne techniky drôtikovania“…
Nový termín už čoskoro !
Nový termín už čoskoro !
Kurz je zameraný na techniku modelovania kvetov z čokoládovej hmoty –
z bielej čokolády Callebaut.
Na kurze sa naučíte pripraviť čokoládovú hmotu na kvety, taktiež
dostanete recept. Naučíte sa robiť rôzne druhy kvetov…
ONLINE KURZ Cukrové pivonky
Darčeková poukážka na cukrársky kurz
Súkromný kurz cukrových kvetov na „mieru“
26.11.2021 Galanta
Kurz je zameraný na techniku modelovania kvetov a výzdoby z čokoládovej hmoty – z tmavej čokolády. Na kurze sa naučíte pripraviť čokoládovú hmotu na kvety, na ktorú dostanete recept. Naučíte sa robiť rôzne druhy kvetov
13.11.2021 GALANTA kurz je obsadený
Kurz zdobenia medovníkov s Emíliou Gavorníkovou Na kurze sa naučíte zdobiť medovníky bielkovou polevou, dostanete recepty na medovníky aj na bielkovú polevu a osvedčenie. Kurz je vhodný aj pre začiatočníkov.