Kurzy

Video z našich kurzov

zápis: 09.11.2018 | aktualizácia: 20.01.2020 | počet zobrazení: 61619

Súvisiace položky: 1 - 18 / 18

Kurz zdobenia tort a cupcakes - Krémové kvety

Kurz zdobenia tort a cupcakes - Krémové kvety

09.02.2020 GA­LANTA termín je OBSADENÝ

01.03.2020 ZVOLEN termín je OBSADENÝ

25.10.2020 GA­LANTA

Kurz je zameraný na techniku zdobenia tort ale aj cupcakes pomocou cukrárskych špičiek. Na kurze sa naučíte variť krém na maslové kvety, dostanete recept na krém, no predovšetkým budete trénovať zdobenie technikou krémových kvetov. Je to 100% praktický kurz. Naučíte sa robiť rôzne druhy kvetov…

viac
zápis: 16.11.2018 | aktualizácia: 07.02.2020 | počet zobrazení: 24660

Kurz pečenia a zdobenia -Francúzske dezerty a dizajn torta

Kurz pečenia a zdobenia -Francúzske dezerty a dizajn torta

15.-16.02.2020 GALANTA

22–23.02.2020 GALANTA

Najnovší trend v cukrárskom umení – francúzske dezerty, ktoré nielen luxusne vyzerajú ale aj božsky chutia. Každý/á účastník/čka si odnesie domov upečené dezerty a certifikát.

viac
zápis: 24.04.2019 | aktualizácia: 17.02.2020 | počet zobrazení: 17625

Kurz zdobenia medovníkov

Kurz zdobenia medovníkov

29.02.2020 GA­LANTA OBSADENÉ

Kurz zdobenia medovníkov s Emíliou Gavorníkovou Na kurze sa naučíte zdobiť medovníky bielkovou polevou, dostanete recepty na medovníky aj na bielkovú polevu a osvedčenie. Kurz je vhodný aj pre začiatočníkov.

viac
zápis: 11.07.2019 | aktualizácia: 07.02.2020 | počet zobrazení: 8274

Kurz výroby praliniek

Kurz výroby praliniek

07.-08.2020 GALANTA

Praktický kurz výroby čokoládových praliniek – kurz je dvojdňový

viac
zápis: 26.11.2019 | aktualizácia: 26.11.2019 | počet zobrazení: 2626

Kurz cukrové kvety - Ruža

Kurz cukrové kvety - Ruža

15.03.2020 GA­LANTA OBSADENÉ

Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živým kvetom

viac
zápis: 16.11.2018 | aktualizácia: 17.02.2020 | počet zobrazení: 25070

Pivónka a frézie

Pivónka a frézie

22.03.2020 GA­LANTA

Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živým kvetom

viac
zápis: 12.12.2019 | aktualizácia: 12.12.2019 | počet zobrazení: 1835

Kurz cukrová kytica - Alstroemeria

Kurz cukrová kytica - Alstroemeria

29.03.2020 GA­LANTA

Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živej predlohe a podľa druhu kvetu aj „rôzne techniky drôtikovania“. Každá účastníčka (samozrejme aj každý účastník) si domov…

viac
zápis: 16.11.2018 | aktualizácia: 04.02.2020 | počet zobrazení: 22919

Kurz pečenia a zdobenia makróniek

Kurz pečenia a zdobenia makróniek

04.04.2020 GA­LANTA OBSADENÉ

05.04.2020 GA­LANTA

Trendy makrónky na oslavy, svadby či len tak pre chuť – naučte sa zdolať túto výzvu a stante sa kráľovnou makróniek

viac
zápis: 05.02.2020 | aktualizácia: 14.02.2020 | počet zobrazení: 1283

Kurz cukrové kvety - Amarylis

Kurz cukrové kvety - Amarylis

10.05.2020 GA­LANTA

Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živým kvetom

viac
zápis: 04.02.2020 | aktualizácia: 05.02.2020 | počet zobrazení: 164

Kurz čokoládových kvetov

Kurz čokoládových kvetov

18.10.2020 GA­LANTA

Kurz je zameraný na techniku modelovania kvetov a výzdoby z čokoládovej hmoty – z tmavej čokolády. Na kurze sa naučíte pripraviť čokoládovú hmotu na kvety, na ktorú dostanete recept. Naučíte sa robiť rôzne druhy kvetov

viac
zápis: 16.11.2018 | aktualizácia: 04.02.2020 | počet zobrazení: 22735

Kurz práce s čokoládou - Luxury Chocolate Design

Kurz práce s čokoládou - Luxury Chocolate Design

Plánujeme termín na jeseň 2020

Kurz je zameraný na rôzne techniky práce s čokoládou. Temperovanie čokolády, technika liatia čokolády, vyrezávané techniky, maľovanie čokolády, to všetko a ešte viac sa naučíte na tomto úžasnom kurze.

viac
zápis: 24.04.2019 | aktualizácia: 28.11.2019 | počet zobrazení: 11746

Kurz cukrové kvety - Dáhlia

Kurz cukrové kvety - Dáhlia

Pripravujeme nový termín

Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živej predlohe a podľa druhu kvetu aj „rôzne techniky drôtikovania“. Každá účastníčka (samozrejme aj každý účastník) si domov…

viac
zápis: 02.12.2018 | aktualizácia: 28.11.2019 | počet zobrazení: 18205

Kurz cukrová kytica - Ibišteky

Kurz cukrová kytica - Ibišteky

Pripravujeme nový termín

viac
zápis: 02.12.2018 | aktualizácia: 12.12.2019 | počet zobrazení: 15984

Kurz cukrové kvety - Mak, hrachor, margarétky

Kurz cukrové kvety - Mak, hrachor, margarétky

Pripravujeme nový termín

Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živej predlohe a podľa druhu kvetu aj „rôzne techniky drôtikovania“…

viac
zápis: 09.12.2018 | aktualizácia: 28.11.2019 | počet zobrazení: 19539

Kurz maľovania na torty - Detský motív

Kurz maľovania na torty - Detský motív

pripravujeme nový termín

viac
zápis: 03.07.2019 | aktualizácia: 12.12.2019 | počet zobrazení: 5837

Kurz maľovania na torty

Kurz maľovania na torty

pripravujeme nový termín

viac
zápis: 16.11.2018 | aktualizácia: 12.12.2019 | počet zobrazení: 26000

Kurz White Chocolate Flowers

Kurz White Chocolate Flowers

termín pripravujeme

Kurz je zameraný na techniku modelovania kvetov z čokoládovej hmoty – z bielej čokolády Callebaut.
Na kurze sa naučíte pripraviť čokoládovú hmotu na kvety, taktiež dostanete recept. Naučíte sa robiť rôzne druhy kvetov…

viac
zápis: 02.12.2018 | aktualizácia: 28.11.2019 | počet zobrazení: 20536

Kurz Petit Four & Modern Sablé

Kurz Petit Four & Modern Sablé

Chystáme termín

Drobné dizajnové zákusky (jednohubky), vhodné na oslavy, cake bary, rauty, recepcie, soaré a oslavy, luxusne vyzerajú a božsky chutia

viac
zápis: 14.11.2019 | aktualizácia: 29.01.2020 | počet zobrazení: 5477

Katarína Tokovicsová - Katulienka
počet prístupov od 29.11.2018: 50327
počet prístupov dnes: 93
Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Ďalšie informácie