Cukrové slnečnice a hortenzie

Kurz je zameraný na techniku modelovania cukrových kvetov z cukrovej hmoty. Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živej predlohe a podľa druhu kvetu aj „rôzne techniky drôtikovania“. Každá účastníčka (samozrejme aj každý účastník) si domov odnesie vymodelované kvety a diplom.

Program kurzu:

  • Slnečnica
  • Hortenzia
  • Listy, viazanie

V cene je zahrnuté:

  • zapožičanie pomôcok
  • cukrová hmota a farby, ktoré budeme používať
  • občerstvenie (káva, čaj, nealko, sladké a slané pochutiny, ovocie)

So sebou si treba priniesť dobrú náladu a krabicu / polystyrén na kvety, ktoré si odnesiete domov.

Termín a miesto konania kurzu

07.03.2021 Žilina – Penzión Anton – Teplička n.Váhom

Trvanie kurzu

9:00 – cca 17:00 hod.

Cena kurzu

79 €

V prípade záujmu o kurz je nutné uhradiť zálohu vo výške 35.-€ do 14-tich dní od rezervácie, zvyšok sa uhrádza na mieste. Po vyplnení prihlášky Vám príde potvrdzovací mail spolu s údajmi k platbe. Odoslaním prihlášky súhlasíte so spracovaním osobných údajov podľa § 14 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov

Obchodné podmienky v zmysle § 273 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník: Záväzná rezervácia kurzu je platná až po pripísaní úhrady na vyššie uvedený účet. Storno rezervácie nie je možné, vstupenka na kurz je prenosná. Úhradou zálohy súhlasíte s obchodnými podmienkami.
Odoslaním prihlášky súhlasíte so spracovaním osobných údajov podľa § 14 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov Výrobky vyrobené na kurze nie sú určené na konzumáciu!

Prihláška na kurz

Pre úspešné odoslanie formulára je potrebné vyplniť polia označené hviezdičkou (*).

Kurz cukrové slnečnice
« » Kurz cukrové slnečnice
Kurz cukrové slnečnice kurz cukrových kvetov Cukrové slnečnice a rudbekie
zápis: 02.06.2020 | aktualizácia: 18.04.2021 | počet zobrazení: 9208

Katarína Tokovicsová - Katulienka
počet prístupov od 29.11.2018: 183237
počet prístupov dnes: 584
Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Ďalšie informácie