Kurz je zameraný na techniku modelovania kvetov a výzdoby z čokoládovej hmoty – z tmavej belgickej čokolády.
Na kurze sa naučíte pripraviť čokoládovú hmotu na kvety, na ktorú dostanete recept. Naučíte sa robiť rôzne druhy kvetov. Každá účastníčka (samozrejme aj každý účastník) si domov odnesie vyzdobenú tortu (budeme zdobiť maketu torty) a diplom.
V cene je zahrnuté:
So sebou si treba priniesť len dobrú náladu.
Pracuje sa v malých skupinách, aby som sa vedela každému venovať čo najviac individuálne.
95 €
9:00 – cca 17:00 hod.
20.02.2021 Zvolen Cukrárska výrobňa, Jabloňová 1351, Zvolen
21.02.2021 Žilina penzión Anton Teplička nad Váhom
10.10.2021 Galanta ul.29 augusta
**Počet voľných miest: **
Zvolen 7
Žilina 8
Galanta 9
V prípade záujmu o kurz je nutné uhradiť zálohu vo výške 40.-€ do
7-mich dní od rezervácie, zvyšok sa uhrádza na mieste. Cena kurzu je
stanovená za 1 osobu, každá ďalšia sprevádzajúca osoba platí plnú sumu
kurzu. Po vyplnení prihlášky Vám príde potvrdzovací mail spolu s údajmi
k platbe. Obchodné podmienky v zmysle § 273 zákona č. 513/1991 Zb.
Obchodný zákonník: Záväzná rezervácia kurzu je platná až po pripísaní
úhrady na vyššie uvedený účet. Storno rezervácie nie je možné,
vstupenka na kurz je prenosná. Úhradou zálohy súhlasíte
s obchodnými podmienkami.
Odoslaním prihlášky súhlasíte so spracovaním osobných údajov
podľa § 14 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov
Výrobky vyrobené na kurze nie sú určené na
konzumáciu!
Pre úspešné odoslanie formulára je potrebné vyplniť polia označené hviezdičkou (*).