ONLINE KURZ PEČENIA FRANCÚZSKYCH DEZERTOV CHOUX
Nalejte si pohár vína, pustite si príjemnú hudbu a užívajte si vôňu Francúzska vo vašej kuchyni.
Čo Vás čaká v tomto Online kurze?
- Naučíte sa osvedčený recept na francúzske odpaľované cesto, ktoré bude chutné aj na druhý, či tretí deň! Dezerty ostanú zvnútra vláčne a zvonku stále chrumkavé
- Už sa viac nemusíte obávať, že Vaše dezerty budú na druhý deň zvlhnuté s „gumovitou konzistenciou“ ako pri našich odpaľovaných venčekoch či veterníkoch
- Prezradím Vám recepty na delikátne krémy, ovocné coulis, zdobiace ganache plnky, z ktorých sa budú všetci zalizovať
- Dezerty pre Vás vo videu aj nazdobím, pre Vašu inšpiráciu
- Čaká na Vás spolu 14 receptov
- 10 rôznych krémov, plniek a náplní
- 50 minút detailných videí s komentármi
V tomto online kurze sa môžete tešiť na:
Prípravu základného odpaľovaného cesta

Malinové Choux s Bourbon vanilkovým krémom Pierre Hermé, Coulis z malín a zdobiacou bielou Ganache


Kávové Choux s krémom z bielej čokolády, karamelovou náplňou a kávovou zdobiacou Ganache
.JPG)
Čokoládové Choux s krémom z tmavej čokolády a Chantilly Krémom z mliečnej čokolády
 2.JPG)
Čučoriedkové Eclairs s čokoládovou Mousse a Coulis z čučoriedok (fotka eclairs)

Vyčarujte si doma skutočné delikatesy s chuťou Francúzska