Francúzske dezerty
Najnovší trend v cukrárskom umení – francúzske dezerty, ktoré nielen luxusne vyzerajú ale aj božsky chutia.
Každý/á účastník/čka si odnesie domov recepty a certifikát.
Mini kurz je jednodňový, zážitkový, určený pre hobby cukrárov.
Program kurzu:
Upečieme 2 druhy mousse dezertu, 2 druhy tartaletiek, 1 druh francúzskeho odpaľovaného cesta, naučíme sa robiť rôzne krémy, mousse, ovocnú náplň coulis, dezerty naplníme. Naučíte sa sametový velvet poťah a ako dezerty vyzdobiť aby z nich boli všetci unesení.



Čo všetko sa naučíte:
- 2 druhy lahodného francúzskeho korpusu
- 3 druhy ovocnej náplne „coulis“
- 2 druhy mousse
- 1 druh cesta paté sablé
- 2 druhy tartaletiek s rôznymi náplňami
- 1 druh zdobiaceho krému whipped
- sametový velvet poťah
- 1 druh francúzskeho odpaľovaného cesta
- základný francúzsky krém
Kurz je jednodňový
V cene je zahrnuté
- ingrediencie
- recepty
- zapožičanie cukrárskych pomôcok
- dve asistentky
- obed
- bohaté občerstvenie počas celého dňa(káva, čaj, nealko, sladké a slané pochutiny, ovocie, pagáče, štrúdle,)
- certifikát
Cena kurzu:
239 Eur
Pre rezerváciu miesta na kurze je nutné uhradiť zálohu, zvyšná suma sa uhrádza na mieste v deň konania kurzu v hotovosti alebo v týždni konania kurzu na účet. Cena kurzu je stanovená za 1 osobu, každá ďalšia sprevádzajúca osoba platí plnú sumu kurzu.

Trvanie kurzu:
9:00 – cca 18:00 hod.
Kurz je 100% praktický!


