• Kurz pečenia francúzskych dezertov a dizajnových toriet I.

Kurz pečenia francúzskych dezertov a dizajnových toriet I.


  • 419,00€

  • Bez DPH:
  • 419,00€

  • Termín: Dostupné

Najnovší trend v cukrárskom umení 

Francúzske dezerty, ktoré nielen luxusne vyzerajú ale aj božsky chutia. Teraz sa ich môžeš naučiť aj ty.

Po tomto praktickom kurze budeš vedieť upiecť exkluzívne torty a dezerty z ktorých budú všetci unesení.

Kurz je vhodný pre začiatočníkov.

Kurz je dvojdňový.







 

Čo všetko sa naučíte za dva dni:

  • 3 druhy lahodných francúzskych korpusov
  • 4 druhy ovocných náplní "coulis"
  • 4 druhy mousse
  • 2 druhy cesta paté sablé
  • 3 druhy tartaletiek s rôznymi náplňami
  • mont blanc meringue dezert
  • 4 druhy zrkadlových poliev
  • sametový „velvet“ poťah
  • „spider“ efekt
  • 2 druhy zdobiacich krémov
  • temperovanie čokolády (tmavej a bielej)
  • výroba ozdôb z čokolády
  • ovocný papier

Čo je zahrnuté v cene: 

  • ingrediencie
  • recepty
  • písacie potreby
  • dvaja asistenti
  • bohaté občerstvenie počas celého dňa (káva, čaj, nealko, sladké a slané pochutiny, ovocie, pagáče, štrúdle)
  • 2 x obed
  • certifikát
  • darček


Cena kurzu:

419 Eur

Pre rezerváciu miesta na kurze je nutné uhradiť zálohu, zvyšná suma sa uhrádza na mieste v deň konania kurzu v hotovosti alebo v týždni konania kurzu na účet. Cena kurzu je stanovená za 1 osobu, každá ďalšia sprevádzajúca osoba platí plnú sumu kurzu.


Kurz je 100% praktický!









Trvanie kurzu:

9:00 - 19:00 hod.

Cena kurzu je stanovená za 1 osobu, každá ďalšia sprevádzajúca osoba platí plnú sumu kurzu.








Každý účastník/čka si urobí vlastnú tortu, ktorú si na druhý deň vyzdobí. Dezerty sa robia spoločne.