• Francúzske dezerty a dizajnové torty II. - pokročilý

Francúzske dezerty a dizajnové torty II. - pokročilý


  • 509,00€

  • Bez DPH:
  • 509,00€

  • Termín: Dostupné

Kurz pečenia francúzskych dezertov a dizajnových toriet II.

Najnovší trend v cukrárskom umení – francúzske dezerty, ktoré nielen luxusne vyzerajú ale aj božsky chutia. Predstavím vám najnovšie trendy v cukrárskom umení, naučíte sa pripravovať viacvrstvové dezerty, nové možnosti dekorovania a ochutené zrkadlové polevy.

Kurz je vhodný pre pokročilých.

Kurz je dvojdňový.

 

Čo všetko sa naučíte za dva dni:

  • ovocné náplne: composé, crémeux, metóda ovocného créme brulée, gelée, confit
  • rôzne druhy mousse: metóda ganache, bavarois, panna cotta
  • rôzne druhy cesta páte brisée
  • rôzne druhy cesta croustillant
  • paillete feuilletine
  • rôzne druhy krémov
  • ochutené zrkadklové polevy
  • čokoládové ozdoby
  • lahodné francúzske korpusy
  • rôzne sirupy

Čo je zahrnuté v cene: 

  • ingrediencie
  • recepty
  • písacie potreby
  • dvaja asistenti
  • bohaté občerstvenie počas celého dňa (káva, čaj, nealko, sladké a slané pochutiny, ovocie, pagáče, štrúdle)
  • 2 x obed
  • certifikát
  • darček


Cena kurzu:

509 Eur

Pre rezerváciu miesta na kurze je nutné uhradiť zálohu, zvyšná suma sa uhrádza na mieste v deň konania kurzu v hotovosti alebo v týždni konania kurzu na účet. Cena kurzu je stanovená za 1 osobu, každá ďalšia sprevádzajúca osoba platí plnú sumu kurzu.