Kurz pečenia francúzskych dezertov a dizajnových toriet II.
Najnovší trend v cukrárskom umení – francúzske dezerty, ktoré nielen luxusne vyzerajú ale aj božsky chutia. Predstavím vám najnovšie trendy v cukrárskom umení, naučíte sa pripravovať viacvrstvové dezerty, nové možnosti dekorovania a ochutené zrkadlové polevy.
Kurz je vhodný pre pokročilých.
Kurz je dvojdňový.
Čo všetko sa naučíte za dva dni:
- ovocné náplne: composé, crémeux, metóda ovocného créme brulée, gelée, confit
- rôzne druhy mousse: metóda ganache, bavarois, panna cotta
- rôzne druhy cesta páte brisée
- rôzne druhy cesta croustillant
- paillete feuilletine
- rôzne druhy krémov
- ochutené zrkadklové polevy
- čokoládové ozdoby
- lahodné francúzske korpusy
- rôzne sirupy
Čo je zahrnuté v cene:
- ingrediencie
- recepty
- písacie potreby
- dvaja asistenti
- bohaté občerstvenie počas celého dňa (káva, čaj, nealko, sladké a slané pochutiny, ovocie, pagáče, štrúdle)
- 2 x obed
- certifikát
- darček
Cena kurzu:
509 Eur
Pre rezerváciu miesta na kurze je nutné uhradiť zálohu, zvyšná suma sa uhrádza na mieste v deň konania kurzu v hotovosti alebo v týždni konania kurzu na účet. Cena kurzu je stanovená za 1 osobu, každá ďalšia sprevádzajúca osoba platí plnú sumu kurzu.







