• Francúzske dezerty a dizajnové torty II. - pokročilý

Francúzske dezerty a dizajnové torty II. - pokročilý


  • 479,00€

  • Bez DPH:
  • 479,00€

  • Termín: Dostupné

Kurz pečenia francúzskych dezertov a dizajnových toriet II.

Najnovší trend v cukrárskom umení – francúzske dezerty, ktoré nielen luxusne vyzerajú ale aj božsky chutia. Predstavím vám najnovšie trendy v cukrárskom umení, naučíte sa pripravovať viacvrstvové dezerty, nové možnosti dekorovania a ochutené zrkadlové polevy.

Kurz je vhodný pre pokročilých.

Kurz je dvojdňový.


Čo všetko sa naučíte za dva dni:

- ovocné náplne: composé, crémeux, metóda ovocného créme brulée, gelée, confit

- rôzne druhy mousse: metóda ganache, bavarois, panna cotta

- rôzne druhy cesta páte brisée 

- rôzne druhy cesta croustillant

- paillete feuilletine

- rôzne druhy krémov

- ochutené zrkadklové polevy

- čokoládové ozdoby

- lahodné francúzske korpusy

- rôzne sirupy


Čo je zahrnuté v cene:

  • ingrediencie
  • recepty
  • písacie potreby
  • dvaja asistenti
  • bohaté občerstvenie počas celého dňa(káva, čaj, nealko, sladké a slané pochutiny, ovocie, pagáče, štrúdle)
  • 2x obed
  • certifikát
  • darček


Cena kurzu:

479 Eur

Pre rezerváciu miesta na kurze je nutné uhradiť zálohu, zvyšná suma sa uhrádza na mieste v deň konania kurzu v hotovosti alebo v týždni konania kurzu na účet. Cena kurzu je stanovená za 1 osobu, každá ďalšia sprevádzajúca osoba platí plnú sumu kurzu.